Brend: Fronius
Šifra proizvoda:

Preventative maintenance, professional servicing, expert advice – are these things that matter to you? If so, then the Fronius customised maintenance packages are the right solution for you. Just ask your Fronius adviser!

TPS 400I

TPS/i je univerzalni genije, dostupan u kategorijama od 320, 400, 500 i 600A. Redizajniran je od temelja. Kao rezultat, parametri zavarivanja su značajno poboljšani, komunikacija između čoveka i mašine je optimizovana, i rukovanje je usavršeno. Modularni dizajn i potencijal za sistemske dodatke garantuju visok nivo fleksibilnosti. Sa savršeno usklađenim komponentama, TPS/i je zavarivački sistem budućnosti.

 

DETALJI O PROIZVODU

 

TEHNIČKI PODACI

Struja zavarivanja max.

400,0 A

Struja zavarivanja min.

3,0 A

Struja zavarivanja / Radni ciklus [10min/40°C]

400A / 40%

Struja zavarivanja / Radni ciklus [10min/40°C]

360A / 60%

Struja zavarivanja / Radni ciklus [10min/40°C]

320A / 100%

Radni napon

14,2-34,0V

Napon otvorenog kola

73,0 V

Mrežna frekvencija

50-60Hz

Napajanje mrežnim naponom

3 x 400V

Glavni osigurač

35A

Dimenzije /š

300,0 mm

Dimenzije /d

706,0 mm

Težina

36,45 kg

Stepen zaštite

IP23

 

ISTAKNUTO

 

DISPLEJ SA ČISTIM TEKSTOM

Displej sa čistim tekstom na TPS/i aparatima se lako i intiutivno koristi kroz njegov grafički korisnički interfejs. Displej je optimizovan sa praktičnim zahtevima zavarivačke okoline koja vam je u mislima. Boje, perspektiva, osvetljaj, robustnost i mnogo više kako bi se osigurao lak i efikasan rad. Rukovanje je lakše nego ikada – čak i kada nosite rukavice.

 

 

 

 

FRONIUS SISTEM KONEKTOR (FSC)

 

Fronius Sistem Konektor (FSC) je centralna tačka povezivanja za sve medije. Dozvoljava korisnicima da priključe gorionik jednostavno i sigurno, bez alata, garantujući pouzdan transfer struje. Rezultat je manje održavanja i brža zamena potrošnih delova.

 

 

 

 

PRIKLJUČIVANJE I ZAVARIVANJE

 

 

Sve komponente se mogu lako povezati bez alata. Zahvaljujući automatskom prepoznavanju komponenti, sistem uvek zna koje komponente su povezane i upozorava na bilo kakvu nekompatibilnost. To znači da bilo kakva neefikasna podešavanja se mogu gotovo kompletno odstraniti.

 

 

 

 

 

 

 

BRZINA KOMUNIKACIJE – SPEEDNET

100 Mbit/s magistrala osigurava prenos podataka između komponenti. SpeedNet omogućava brzu komunikaciju, preciznu kontrolu procesa i odziv svih sistemskih statusa u realnom vremenu.

 

Budi obavešten uz naš newsletter