Šifra proizvoda: PushPull

Preventative maintenance, professional servicing, expert advice – are these things that matter to you? If so, then the Fronius customised maintenance packages are the right solution for you. Just ask your Fronius adviser!

 

PUSHPULL Sistemi

 

sistem sa dva dodavača žice

Ovaj sistem se koristi kod aplikacija u kojima se žica mora dodavati preko velike udaljenosti. Takođe je pogodan za upotrebu sa mekim dodatnim materijalom. PushPull sistem je opremljen sa dva savršeno sinhronizovana dodavača žice koji osiguravaju ekstremno precizno dodavanje žice. Ovo je preduslov za visoku stabilnost procesa, posebno kada su u pitanju duge udaljenosti za dodavanje žice i kada je uključen mekan dodatni material.

 

 

Primena: obod – izduvni sistemi

Process: CMT

 

Ovde je fokus na praktično zavarivačkom postupku bez prskanja velikom brzinom zavarivanja i visokokvalitetnim rezultatima.

 

WF 60i ROBACTA DRIVE CMT 

 

Ovaj veoma dinamični dodavač žice podržava sve procese zavarivanja – od standardnog do CMT. Može se koristiti i za robote sa šupljim krakom kao i za konvencionalne robote.

 

WF 25i ROBACTA DRIVE.

WF 25i RD zadivljuje svojom kompaktnom veličinom. Može se integrisati u konvencionalne i POP robotske sisteme. Novo razvijeni CrashBox pruža optimalnu zaštitu hardvera. Ovde se mogu postići značajne uštede u pogledu troškova i vremena, posebno tokom faze puštanja u rad serijskih procesa.

WeldCube – Sveobuhvatno upravljanje procesima

 

Rešenje za potpuni paket WeldCube sadrži hardver, softver i definisane servisne pakete. Ovo izuzetno fleksibilno rešenje za dokumentaciju podataka iz Fronius-a osigurava da vaš rad u proizvodnji industrijskih serija bude što je moguće sigurnije u budućnosti.

 

KOMPATIBILNOST SA ROBOTIMA


TPS/i komunicira brzo i lako sa robotima raznih proizvođača. Brza integracija sistema zavarivanja putem specifičnih dodataka za robote.

 

 

MAGNETNI CRASHBOX

 

Poboljšani Crashbox drastično smanjuje opterećenje na telu gorionika u slučaju sudara. Na ovaj način se minimizira udar sile opterećenja odmah nakon sudara, sprečavajući oštećenje tela gorionika i pogonske jedinice. Izuzetno velika tačnost resetovanja (+/- 0.05 mm) omogućava brz nastavak proizvodnje.

 

PRO ROBOT INTERFEJS

Spoljni PRO robotski interfejs pruža proctor za konekcije specifične za kupca i dodatne mogućnosti interfejsa. Istaknuto: mapiranje i signali mogu se brzo i lako prilagoditi potrebama klijenata.

 

RUČNA ROBOTIKA

Pretvaranje ručnog izvora u izvor za robota postiže se brzo i lako instaliranjem interfejsa robota, koji omogućava da kontrola robota i TPS/i –ja komuniciraju međusobno. Mogu se koristiti svi uobičajeni standardni interfejsi.

 

Brošuru možete skinuti OVDE

 

Budi obavešten uz naš newsletter